Interieuradvies


Een interieuradvies bij Any Styling bestaat uit modules: Any Styling maakt graag een offerte op basis van deze modules, uiteraard kunt u ook gewoon voor een compleet interieuradvies kiezen!

Voor korte vragen of kleine interieurproblemen heeft Any Styling het flitsadvies ingevoerd. Het flitsadvies kan plaatsvinden op mijn kantoor of gewoon bij u thuis. Het tarief voor dit flitsadvies is 1 euro per minuut. Voor afspraken op mijn kantoor is er geen minimum tarief en voor flitsadvies bij u thuis geldt een minimum tarief van 60 minuten !

Als zelfstandig interieurprofessional kan ik een aantal producten rechtstreeks bij fabrikanten of leveranciers inkopen. Dit kan voor u als klant interessant zijn en voordeel opleveren. Het inkopen van producten en materialen kan uiteraard alleen voor opdrachtgevers waar ook een interieurplan voor gemaakt is.

Vastgoedstyling


Vastgoedstyling of verkoopstyling bestaat bij Any Styling uit verschillende onderdelen: Any Styling maakt graag en vrijblijvend een passende offerte voor elke opdrachtgever.

Voor alle opdrachten in- en om Boskoop wordt er geen  kilometervergoeding gerekend. Voor de rest van Nederland wordt dit in de offerte vermeld.
moodboard mast
moodboard mast
 
 gentiaan 2
gentiaan 2
     
 spa
spa